Met behulp van cookies kunnen wij u onze diensten aanbieden. Als u gebruik
wil maken van onze site, accepteert u automatisch ons cookiebeleid.

Accepteren
Reimersbeek 13
2.750 p.m.

Algemene informatie

Fantastisch hoekhuis van ca. 118 m² woonoppervlakte met eventueel vier slaapkamers en een riante tuin van ca. 90 m² op het oosten. Ook zijn er twee bergingen aanwezig.

Eigen voortuin betreedt u de woning. Het tochtportaal is voorzien van de meterkast. In de hal bevindt zich een apart toilet met fontein en een ruime garderobekast.
De ruime doorzonwoonkamer is voorzien van een houten vloer met een gashaard. Aan de voorzijde is een riante zithoek gecreëerd met een tv meubel, een grote flat screen tv en een moderne stoel. De eetkamer grenst aan de open keuken met de nodige inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, koelen vrieskast, oven en viergaspitsfornuis met wokbrander. In de uitbouw is nog een zithoek en een washok met extra bergruimte.
De tuin heeft een overkapping aan het huis met een luxe tuinset. Achter in de tuin is nog een aparte eettafel met stoelen aanwezig en een extra berging. De tuin is ook te betreden via de achterzijde. De achterzijde is afgesloten voor het publiek en alleen toegankelijk voor bewoners.

Middels de trap komt u op de overloop welke toegang geeft tot alle kamers. Er zijn twee grote slaapkamers en twee kleinere, waarvan één kamer nu wordt gebruikt als kastenkamer.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een brede wastafelmeubel met verlichte spiegelkast. In de badkamer bevindt zich nog een zwevend toilet en handdoekenradiator. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming. De twee kleinere kamers aan beide zijden van de woningen zijn volledig te verduisteren middels elektrische rolluiken.

Omgeving

In de directe nabijheid zijn er winkelcentra Groot Gelderlandplein en Rooswijck voor de dagelijkse boodschappen. In de nabije omgeving is er het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Amsterdamse Bos met bosbaan, het Beatrixpark en het Amstelpark. Voor fietsplezier fietst u zo de polder in om te genieten van de ruimte en de rust van dit natuurgebied.
Om te kunnen sporten zijn er diverse hockey- en voetbalclubs om de hoek. In de buurt zijn diverse scholen, zowel lagere als middelbare te vinden. Uitstekende mogelijkheden met openbaar vervoer (diverse bushaltes en (snel)tram 5 en 51) en uitvalswegen (ring A10, A2) zorgen voor een goede bereikbaarheid van de woning. De woning is gelegen op nog geen 10 autominuten van het centrum van Amsterdam of het Stadshart Amstelveen.

Bijzonderheden
• ruime hoekwoning met vier slaapkamers
• gestoffeerde en gemeubileerde oplevering
• ruime achtertuin op het oosten
• veel (twee) bergruimte
• dichtbij de uitvalswegen
• veel voorzieningen in de buurt
• 2 maanden waarborgsom
• huurprijs ex kosten gas/water/elektra voor rekening huurder

**********

Lovely corner house of approx. 118 m² with four bedrooms, two storage rooms and a spacious garden situated on the east.

You enter the house through your own front garden. The portal to keep the draft out is equipped with the meter cupboard. In the hall there is a separate toilet with fountain and a wardrobe.
The spacious living room has a wooden floor and gas fireplace. At the front is a large seating area with TV furniture, a large flat screen TV and a modern bump chair. The dining room is adjacent to the open kitchen with built in appliances. In the extension a cozy sitting area has been created and a laundry room with plenty of storage space.
The garden has a patio roof with a luxurious garden set, deeper in the garden is a separate table with chairs and an extra storage room. The garden can also be accessed from the rear. The rear is closed to the public and only accessible to residents.

Through the stairs you get to the landing which gives access to all rooms. There are two large bedrooms and two smaller ones, one of which is now used as a closet room.
The bathroom has a large walk-in shower and washbasin furniture with illuminated mirror cabinet. In the bathroom there is a floating toilet and towel radiator. The children’s rooms on both sides of the houses can be completely darkened with electric shutters.

Area

In the immediate vicinity there are shopping centers Groot Gelderlandplein and Rooswijck for daily shopping. In the vicinity there is the Gijsbrecht van Aemstelpark, the Amsterdamse Bos with forest path, the Beatrixpark and the Amstelpark. For cycling pleasure you can cycle right into the polder to enjoy the space and tranquility of this nature reserve.
There are various hockey and football clubs around the corner for sports. Various schools, both primary and secondary, can be found nearby. Excellent opportunities with public transport (various bus stops and (fast) tram 5 and 51) and roads (ring A10, A2) ensure good accessibility of the villa. The property is located less than 10 minutes by car from the center of Amsterdam or the Stadshart Amstelveen.

Features
• spacious corner house with 4 bedrooms
• fully furnished
• spacious garden in the rear facing east
• lots of (2) storage space
• close to the main roads
• plenty of facilities closeby
• 2 months deposit
• rental price excl. costs gas / water / electricity; for the account of the tenant

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.750,- per maand
Aantal kamers
5
Datum invoer
7 oktober 2019
Aanvaarding
in overleg
Status
Beschikbaar
Postcode
1082 AE

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Dak type
plat dak

Oppervlakte en inhoud

Oppervlakte
118 m2
Inhoud
420 m3
Oppervlakte tuin
90 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel

Energie

Isolatievormen
dubbel glas
Energieklasse
E
Einddatum energielabel
24 juli 2029
Warm water
c.v.-ketel

Buitenruimte

Tuintypen
achtertuin, voortuin

Externe bergruimte

Schuur/beging soort
aangebouwd steen
Garage
geen garage

Parking

Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen