With the help of cookies we can provide you with our services. Continued
use of this website, indicates that you accept this policy.

Yes, I accept the cookies
Jacob van Lennepkade 185 -III
3.000 p.m.

Algemene informatie

RECENTELIJK GERENOVEERDE DUBBELE BOVENWONING VAN CA. 100M² IN DE POPULAIRE HELMERS BUURT

Op zeer goede locatie ligt dit gerenoveerde en lichte dubbele bovenhuis met een woonoppervlakte van meer dan 100 m². Deze moderne woning beschikt over o.a. een nieuwe luxe open- keuken in directe verbinding met de sfeervolle woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 zonnige balkons. Het appartement op de 3e en 4e (bovenste) etages aan het water van de Jacob van Lennepkade en is gelegen in het hart van het geliefde en bruisende Oud- West aan de rand van de Helmersbuurt.

Indeling:
Via het gemeenschappelijk trappenhuis de entree van de woning op de tweede verdieping. Interne trap naar de derde verdieping, binnenkomst in de L- vormige (doorzon)woonkamer met houten visgraat vloer en openslaande deuren aan de voorkant. Aan de achterzijde op deze verdieping de open keuken v.v. inbouwapparatuur. Naast de keuken een balkon op het zuiden. Centraal op deze verdieping een badkamer met douche, toilet en wastafel, een aparte wasruimte en een inbouwkast met nieuwe wasmachine en droger en extra opbergruimte. Interne trap naar de vierde verdieping waar zich de twee slaapkamers bevinden met daartussen de tweede badkamer v.v. douche, toilet en wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon op het zuiden.

Ligging en bereikbaarheid:
De ligging is zeer centraal met o.a. op loopafstand het populaire Vondelpark, winkelgebied Kinkerstraat/ Jan Pieter Heijestraat/ Overtoom, de Ten Kate Markt, sportscholen, diverse hotspots met keuze uit vele bars en restaurants. Ook zeer nabij gelegen De Hallen met daarin o.a. de foodhallen, restaurants, een bioscoop en verschillende winkels. Deze hippe locatie staat garant voor een grote diversiteit aan winkels en horeca. De wijk heeft verder tal van voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en culturele uitgaansgelegenheden. Het appartement is goed te bereiken met verschillende bus- en tramlijnen op loopafstand en met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A- 10.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van CA. 100 m² – balkons samen zijn CA. 8 m²
– Nieuw gemeubileerd
– Geen bovenburen
– Modern dubbel bovenhuis met twee balkons op het zuiden aan de rustige achterzijde
– Luxe nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur
– Zowel een badkamer op de 3e verdieping als op de 4e verdieping
– Centrale ligging
– 2 slaapkamers
– Excl. gas, electriciteit en water
– Per direct beschikbaar

Kenmerken

Rental price
€ 3.000,- per month
Number of rooms
3
Date of entry
19 maart 2020
Acceptance
directly
Status
Available
Zip code
1054 ZN

VVE Kenmerken

VVE checklist present
No

Bouw

Housing
existing construction
Year Built
1899

Surface area en inhoud

Surface
100 m2
Content
320 m3

Indeling

Construction Layers
2
Number of rooms
3
Number of bedrooms
2

Outsideruimte

Garden yypes
no garden

External storage

Garage
no garage