Met behulp van cookies kunnen wij u onze diensten aanbieden. Als u gebruik
wil maken van onze site, accepteert u automatisch ons cookiebeleid.

Accepteren

Over MTH Makelaars

Bart ter Haar (1973)

Bart werkt al sinds 1995 in de makelaardij. Begonnen bij C. Hoen DZN CV Makelaars, leerde hij de kneepjes van het vak van Jan Wieger van der Linden. In 2001 maakte Bart zijn jongensdroom waar door zijn eigen makelaarskantoor te openen, Ter Haar Makelaars. In 2013 fuseerde Bart met Merel ter Heyden en was Merel & Ter Haar Makelaars een feit. Bart vertelt: “Merel en ik vullen elkaar perfect aan. We brengen beide veel kennis en ervaring in, maar leren nog iedere dag van elkaar. In ons kantoor vinden we een persoonlijke benadering en hoogstaande service cruciaal en onderscheiden we ons met een innovatieve, creatieve benadering. We specialiseren ons in groot Amsterdam, omdat daar ons netwerk en onze expertise liggen.”

Merel van der Weyden (1978)

Merel begon haar carrière in de makelaardij in 2002. Na een stage bij Van Overbeek Makelaars bleef ze daar werken als kandidaat-makelaar. In 2004 is ze beëdigd als Makelaar/taxateur en werd ze vestigingsdirecteur van een kantoor van Van Overbeek.

In januari 2007 begon ze Merel Makelaardij BV en zes jaar later fuseerde ze met Ter Haar Makelaars. Ze vertelt: “Ik miste een partner naast me voor overleg, nieuwe ideeën en motivatie. Bart en ik kennen elkaar al 10 jaar en kwamen op het idee om onze kantoren te fuseren. Beiden hebben we een groot netwerk in Amsterdam. We vullen elkaar goed aan: hij is de creatief, de vernieuwer, ik zorg dat zijn ideeën vorm krijgen en hou de hand op de knip. Zo werken we perfect samen.”

Camille Eshuis

Benjamin de Lieme

Margret Tol

Anne Fleur Minderhoud