Met behulp van cookies kunnen wij u onze diensten aanbieden. Als u gebruik
wil maken van onze site, accepteert u automatisch ons cookiebeleid.

Accepteren

Privacy disclaimer

Privacyverklaring makelaardij MTH Makelaars BV U heeft te maken met makelaardij MTH Makelaars BV. Makelaar MTH Makelaars BV is een NVM-makelaar/taxateur. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe er met uw gegevens wordt omgegaan. Overal waar in deze verklaring ‘NVM-makelaar’ staat, wordt makelaardij MTH Makelaars BV bedoeld. In deze verklaring wordt ook uitgelegd welke gegevens aan NVM worden verstrekt en wat NVM met deze gegevens doet. Van welke diensten van de NVM-makelaar/taxateur maakt u gebruik? U kunt op één of meerdere manieren in….

Lees meer

Belangrijke info omtrent afkoop erfpachtcanon met 1994-bepalingen

Als eigenaar van een erfpachtrecht met erfpachtvoorwaarden 1994 kun je onder bepaalde voorwaarden nog een tijdvak van 50 jaar afkopen onder oude condities. Wees je wel bewust dat dit alleen dit jaar nog kan! Voldoe jij aan deze voorwaarden? Dan adviseren wij je sterk om je erfpacht nog dit jaar onder gunstige voorwaarden af te kopen. Na de jaarwisseling vervalt die mogelijkheid en kun je alleen nog maar eeuwigdurend afkopen. Wil je weten hoe dit precies werkt en hoe je op het….

Lees meer

Woning kopen met belastingvrije schenking

Een ton belastingvrij schenken? Dat mag tegenwoordig! Dat klinkt ideaal en dat is het in veel gevallen ook. Maar er zitten natuurlijk wel een aantal regels aan vast. Maar goed, daar komen we later op terug. U wilt natuurlijk eerst antwoord op de vraag: ‘Waar is zo’n belastingvrije schenking precies goed voor?’ Laten we bij het begin beginnen. ‘Waar is zo’n belastingvrije schenking precies goed voor?’ Stel: U heeft een kind, kleinkind, familielid (of zelfs iemand waarmee u geen familierelatie heeft) en….

Lees meer

Waarom u een verkoopmakelaar in Amsterdam nodig heeft

De woningmarkt in Amsterdam draait op volle toeren. Dat zal niemand ontgaan zijn. Record na record wordt gevestigd en woningen zijn er meer dan geliefd. Je huis verkopen in de hoofdstad zou dus een fluitje van een cent moeten zijn. Een goudmijn als je nu in Amsterdam woont. ‘Waarom zou ik dan nog geld uitgeven aan het in dienst nemen van een verkoopmakelaar?’, hoor ik u denken. Een goede vraag. Júist in een markt die zo oververhit raakt, is het belangrijk om….

Lees meer

Makelaar 3.0

Persoonlijke benadering en service staan hoog in het vaandel bij ons, samen met een mooi en sterk aanbod aan objecten. We specialiseren ons in groot Amsterdam, daar waar ons netwerk en expertise ligt. Tevens denken wij mee in het belang van onze cliënten en zullen we innovatief zijn in de tools die hierbij kunnen ondersteunen. Nieuwe website Wij lopen als makelaar altijd voorop in onze branche. Op het gebied van vakkennis, maar ook op het gebied van innovatie. Om onze klanten zo….

Lees meer